Alt er blevet muligt

by admin
outdoorchef.png

Førhen var det normalt, at alle havde sådan en almindelig kulgrill stående ude i haven. Sådan en hvor man helt traditionelt bruger en halv time og en halv liter tændingsvæske for overhovedet at få den i gang. Så skal den bagefter stå i en halv time også indtil kullene er klar til at blive brugt. Selvom der er noget hygge ved sådan en gammeldags kulgrill, så er der også man ting der er blevet meget lettere med de nye gasgrill eller kugle grill. Selv gav vi min far en cobb grill i fødselsdagsgave sidste år, det er en lidt mere avanceret form for gasgrill. Han er simpelthen så glad for den. Og jeg skal også lige love for, at det bliver brugt flittigt. Siden den kom til husstanden har den gamle kulgrill heller ikke været meget ude i solen. Den har måske også aftjent sin værnepligt.

Super lækker mad

Men jeg skal lige love for, at vi får lækker med med min fars nye grill. Altså selvom det er en gasgrill er det stadig sådan en kugle grill. Det vil sige, at man kan få varmen til at rotere inde i kuglen, og på den måde skabe helt unikke tilstande, hvis man f.eks. skal lave en steg, eller andet der kræver godt og intensiv varme. Det er jo egentlig et helt studie, hvordan man laver mad i sådan en kugle grill, fordi der er så mange forskellige teknikker man kan benytte sig af. Og jeg skal da også lige love for, at min far får prøvet dem alle sammen af. Men altså, vi klager jo ikke. Det er jo ligesom os, der skal sidde og smage på det, der kommer ud af det. Og for det meste ender det jo godt.


Comments are closed.

Top
Theme by Selim Alvele | Copyright 2014 | Powered by WordPress | 12 queries in 0,149 seconds.