Hus og have

Mit nye job som automekanike

By oktober 4, 2013 No Comments

Jeg er gået i min fars fodspor, og har valgt at gå ind i mekaniker branchen. Min fætter har heldigvis et værksted placeret ikke så langt fra mit hjem, hvor jeg var så heldig at få et arbejde. Det er lidt af et fancy værksted, da de kun operere med dyre biler. Min første bil som jeg skulle reparere, var en BMW, jeg måtte derfor ud og finde noget BMW reservedele. Det var ikke svært, at finde BMW reservedele da det kun var autodele, der lå rundt omkring på værkstedet. Jeg kunne med det  samme se, hvad problemet var med den pågældende bil, så jeg vidste lige hvilke BMW reservedele jeg skulle have fat i. Det har altid været min drøm, at arbejde med biler især de dyre af slagsen. Så jeg nyder bare at gå rundt, og rode med de fine biler dagen lang, sammen med refako.dk

En uge efter på værkstedet

Jeg har nu arbejdet her en uge, og jeg nyder det lige så meget som da jeg startede. Her den anden dag skulle jeg finde reservedele til audi, da jeg havde en audi inde på værkstedet. Vi havde lige fået en masse nye reservedele til audi, så det var intet problem at fixe bilen. Det er generelt nemt, at have med autodele at gøre. Jeg synes selv jeg er blevet ret godt til, at kunne identificere hvilke problemer der er med bilerne. Selvom jeg ikke har været her så længe igen, så synes jeg at vokser med opgaven. Her den anden dag havde jeg dog lidt et problem med, at finde de rigtige autodele. Det var dog fordi en kollega havde været forbi, og nuppe den sidste del, som jeg lige stod og manglede. Jeg fik dog erhvervet mig en ny en senere på dagen, og kunne fortsætte med mit arbejde.