Hus og have

Nye gardiner til mig

By oktober 15, 2013 No Comments

Jeg skal have nye rullegardiner i min lejlighed. Både fordi dem jeg har er virkelig grimme og gamle, men de kan altså heller ikke holde solen ude mere. Så slidte er de efterhånden. Men nu hvor jeg skal have nye rullegardiner, har jeg jo gjort mig nogle tanker om, hvad det skal være for nogen. For jeg kunne måske godt være lidt forelsket i tanken om at få persienner i stedet for. Både fordi jeg synes persienner er meget flottere end rullegardiner. Men også fordi, at jeg synes de holder solen meget bedre ude end almindelig gardiner gør. Og så synes jeg bare generelt de letter udtrykket i hele lejligheden lidt mere. Men jeg må lige høre i butikken om de vil anbefale persienner i stedet for. Det må de vel have mere forstand på end mig – dem fra MOOGIO.dk

gardiner kan fås mange steder

Muligvis overbevist af gode argumenter

Derfor tog jeg hen til min gardinbutik, som ligger lige i nærheden af, hvor jeg bor. Men her skulle jeg få noget helt andet, end det jeg kom efter. Her mente ekspedienten nemlig, at det ville være meget bedre til mig med markiser i stedet for. Umiddelbart forbinder jeg måske mest markiser med gamle mennesker. Og det er bestemt ikke noget jeg har tænkt som en løsning for mig. Men som han kom med flere og flere gode argumenter, kunne jeg lige pludselig godt se mange af fordelene ved at vælge markiser i stedet for. Og så overraskede det mig, hvor meget billigere de var, end alle de andre gardiner, de havde i butikken. Og priser er helt klart også en ting, der er værd at tage med i overvejelserne. Det er jo ikke ligefrem en billig investering, når man vil have nye gardiner.