Sport og friluftsliv

Bådudstyr

By marts 30, 2019 No Comments

Forår er for de maritime og bådejerne ofte lig med klargøring af ens sejlbåd. Polering af båd er ikke bare noget man gør med det universelle rengøringsmiddel i husstanden, nej det kræver altså, at man bruger specialiseret polering til netop både. Teak olie til båden er noget af det, man med rette kan bruge til at polere sin båd. Hos firmaet Netbaad.com finder man alt i pleje til sin båd, og det gælder således og teak træs-olie.
Link
Teak træs-olie er godt til at bruge til polering af de mere fine og ekslusive træsorter. Det plejer og virker samtidig uv-beskyttende, således at træet ikke tager skade og bliver slidt, af hverken solens uv-stråler, såvel som vand, vejr og vind. Det er noget, man må sige er ret ideelt, når det handler om, at det er en båd, der skal beskyttes. En båd bruger lang tid i vandet og udenfor, og der skal derfor også noget ordnetligt pleje til. Teak olie til båden er altså den helt rette beskyttelse af både større og mindre både.

Netbaad.com holder til på Egå Marina tæt ved Århus. Den 1.april 2019 kom der nye ejere til, og de slår sammen dørene op for både gamle og nye kunder i butikken. Netbaad er efter overtagelsen blevet en del af den kæde, der hedder Marine ProShop, som er en sammenslutning af flere butikker, der alle forhandler båds- og maritimt udstyr. Butikken vil have et stort sortiment indenfor de relevante varer, og kan samtidig tilbyde nogle meget konkurrencedygtige priser, uanset om man handler i webshoppen, eller om man i stedet slår et smut forbi Egå Marina. Butikken har efterhånden ligget på Marinaen i over 9 år, og med de to nye ejere, som begge har erfaring med bådbranchen og salgsbranchen, er der lagt i ovnen til, at butikken fortsætter ufortrødent. Man er altid velkommen til at kigge forbi og se udvalget og tage en snak.