Computer

Betal med Yourpay i dag – Se her

By april 4, 2017 No Comments

Hvis du ikke kender til Yourpay, er det en betalingsløsning til din webshop. Med Yourpay bliver det hele meget nemmere, både for dig og finde dine kunder. Det kan være svært, at skulle styre alle de betalinger der går igennem butikken hver dag. For at øge både effektiviteten og sikkerheden i forbindelse med køb på nettet, er Yourpay også en optimal løsning for mange. Det er godt at kunne tilbyde sine kunder, en sikker måde at betale for sine varer på.

Der foregår jo meget svindel på nettet disse dage, og man skal virkelig være på vagt for ikke at ryge i en af de fælder derude. Det sker desværre for mange danskere og resten af verden for den sags skyld, at man får stjålet sin identitet i en eller anden forstand. Så sørg altid for, at der er sikret imod det på bedste vis. Det kan man blandt andet gøre med Yourpay, og det finder du herinde på nettet.

Scanning af købsadfærden

En af de ting som denne kunstige intelligens kan udføre er en scanning af købsadfærden på siden. Hvis der er noget som virker mistænkeligt, kan man få nys om det og få sat en stopper for det. Skulle der komme noget op, som virker en smule mistænkeligt, bliver kortholder spurgt om diverse ting og sager, som skal bekræfte det er den rigtige ejer af kortet. Dette kan hjælpe dig, i chargeback-sager hvor kreditkortsvindel er højt på listen.

Desuden kan man også få direkte link til betaling, hvilket også skærer en masse unødvendige steps ud af betalingsprocessen. Jo færre steps der er i at komme i mål, jo nemmere er det også for kunden at betale for produktet med det samme. Der er gode muligheder for dig som virksomhed at sørge for, der kommer en ordentlig og sikker måde at betale for varerene inde på din webshop. Du skal bare finde den optimale løsning herinde på nettet i dag.