Tøj og mode

Caps på den fede måde

By august 23, 2013 No Comments

Min kæreste har en lidt speciel og måske meget anderledes tøjstil end jeg selv har, men han er cool på sin helt egen måde. Blandt andet har han sådan et hint af hip hop stilen, mixet med street og en mere minimalistisk og enkel måde at style tøj på. Han elsker at gå med caps, hvilket også klæder ham rigtig godt, og så længe han holder sig til sine caps eller også hans virkelig fede snapbacks, så er jeg glad. Hvis han en dag så meget som overvejer at gå fra hans afdæmpede street stil og til at gå i store hip hop t-shirts og hængerøvsbukser, så er det pludselig noget helt andet, alt købte jeg hos http://www.dcap.dk/

Billige snapbacks på nettetcaps

Oftest så finder min kæreste nogle billige caps på nettet. Enten er de billige snapbacks på tilbud, eller også er han heldig at finde en fed hjemmeside, hvor de sælger caps rigtig billigt. Førhen var de virkelig kedelige at se på, men efter de nye snapbacks er kommet til, er jeg blevet ret vild med at man ligesom kan peppe ens måske lidt kedelige og meget almindelige stil op med en snapbacks, for at blive lidt mere cool og rå at se på. Rigtig mange af mine kærestes venner går også med alle sådan nogle slags caps, og jeg tror da bestemt også det er derfor, at han måske er hoppet med på den, for han har ikke altid gået med snapbacks.