Computer og Internet

Emailfilter til at spare os for spam

By september 21, 2013 No Comments

Der findes virkelig meget spam derude i verden og jeg er som mange andre, rigtig godt træt af at blive spammet med både spam mails, spam kommentarer på min blog og åndsvage reklamer, så fik jeg MXFILTER. Jeg kunne i første omgang virkelig godt bruge et ordentligt emailfilter, som kan filtrere alle de mange spammails fra mine reelle e-mails, så jeg ikke behøver bruge så lang tid, på at sidde og slette de mange spam mails. Netop derfor har jeg kigget lidt på spamfighter, som er en virksomhed der kan tilbyde rigtig mange gode exchange filter. Det er et filter der henvender sig til større virksomheder som vores. Jeg arbejder i øvrigt i en rigtig stor virksomhed, hvilket jeg nok har glemt at fortælle jer. Derfor tror jeg, at sådan et emailfilter kommer til at kunne hjælpe os i mange situationer.

Exchange filter og virusbeskyttelse

Et exchange filter er en virusbeskyttelse til større virksomheder med en exchange server som vores. Det er et virkelig godt og robust spamfilter, som er meget kompliceret, hvilket gør at vi så vil blive godt og grundigt beskyttet for virus. Spamfighter laver nogle virkelig gode tilbud på sådan nogle filtre, hvilket gør, at jeg nok inden længe vælger at bestille sådan en virus pakke til vores virksomhed, så vi kan slippe af med alt det virus, som vi er blevet ramt af lige for tiden. Vi alle er nemlig godt trætte af, at 2/3 dele af vores post i vores mailboks er spam. Det vil altså spare os for en masse tid og gøre sådan, at vores servere heller ikke bliver belastet med alt det spam. Jeg glæder mig til at høre, hvad mine kollegaer siger.