En anderledes gave

I forgårs havde jeg fødselsdag. Min kæreste og jeg havde aftalt, at vi skulle ud og spise. Jeg havde givet min kæreste en lang ønskeseddel med et hav af ønsker. Da det blev aften kom min kæreste og hentede mig på min bopæl. Vi kørte ned i byen og gik ind på en romantisk restaurant, hvor min kæreste havde bestilt bord til os. Imens vi sad os spiste hev min kæreste en gave op af tasken. Jeg havde forventet, at der var en tyk trøje i pakken, men med den kvadratiske form som pakken havde, kunne det umuligt være trøjen. Jeg kiggede undrende på min kæreste imens jeg pakkede op. Jeg blev lidt forbavset, da det gik op for mig, at jeg havde fået en el smøg i fødselsdagsgave. Med min nye e cigaret fulgte der en masse små flasker e væske, med et utal af smagsvarianter. Her var bl.a. jordbær-, lakrids-, honning-, cola-, appelsin-, tobak-, æble-, vanilje- og citronsmag.

Ny og bedre vaner

Min kæreste ville gerne begrunde sit valg af gave til mig. Han fortalte mig, at han længe havde været ked af, at jeg ødelagde mine lunger, tænder og min krop generelt og ville derfor gerne give mig et alternativ til cigaretterne. Han havde hørt om e cigaret fra en af sine gode venner, som havde anbefalet den. Min kæreste håbede, at jeg ville give min nye e cigaret en chance. Jeg har altid været glad for at ryge, men jeg har givet min el smøg en chance og jeg er blevet meget positivt overrasket. Allerede efter bare to dage har jeg vænnet mig til at bruge min el smøg. Jeg elsker at jeg nu også selv kan bestemme smag med den smarte e væske.