Hus og have

En moderne og smart Saunaovn til dit hjem her

By marts 1, 2018 No Comments

Har man overvejet at få en Saunaovn derhjemme, kan man finde et lækkert udvalg hos https://www.saunaovn.dk/. Her kan man finde topmoderne produkter som en Infrarød saunaovn, som også besidder nogle af de nyeste teknologier på markedet. Her får man nogle produkter som er af høj kvalitet, og med dine mål kan de også skræddersyes herefter. Så du får alt andet lige produktet lige som du vil have det, når du først har fundet af hvad det skal være for et.

Den infrarøde model er en del anderledes end den klassiske finske model. Infrarød er det samme som i andre sammenhæng, og her går strålerne ind og varmer i stedet for den klassiske stenovn. Har man en anden præference, kan det være at man kan finde den her. Der er i hvert fald gode chancer for, at man kan finde en sauna som kan dække alle dine behov. Du kan både få modeller, som kan sættes udenfor og indenfor.

Få en helt ny oplevelse med din sauna

Den infrarøde model er meget populær, og den har i de senere år også fået en del mere opmærksomhed og indpas. den er som sagt meget anderledes fra den traditionelle sauna. Først og fremmest er ovnen ikke eksisterende men får istedet for sin varme fra infrarøde carbon paneler. Herfra bliver der sendt elektromagnetiske bølger, som skaber vibrationer og varme i din krop. Har man den traditionelle sauna, vil man normalt få en varme på op imod halvtreds til tres grader samt varmen er tør.

Har man den infrarøde model, oplever man måske ikke samme temperatur, men du vil opleve en meget mere dybdegående varme. Strålerne trænger fire centimeter ind, og giver en hel anden fornemmelse. Nogle betragter det som en eller anden form for behandling, som kan have en positiv effekt på både psykiske og fysiske skavanker. Den bruges således også som et supplement til vægttab, og man kunne overveje om det os var en mulighed.