Computer og Internet

Er der noget som hjemmefanget fisk

By maj 15, 2018 No Comments

Nogen gange synes jeg det kan være sjovt, selv at fange det, som man spiser. Men da der ikke er de samme muligheder for at jage herhjemme, og jeg for øvrigt heller ikke har jagttegn. Så bliver det oftest kun til, at jeg selv fanger fisk. Men det kan jeg til gengæld også virkelig godt lide, og det synes jeg smager virkelig lækkert. Specielt nu her om sommeren, hvor man har muligheden for at fiske.

Lige til at putte på grillen

Når jeg tager på friluftstur kan jeg for eksempel godt lide at have min fiskestang med. Mange steder kan man bare kaste den i, og så ellers håbe på, at man får bid. Der er selvfølgelig nogen steder, hvor det er nemmere at få bid end andre. Men generelt plejer jeg faktisk at være heldig, eller god om man vil, og får en eller flere fisk på krogen. Så har man lige selv sørget for aftensmaden. Og det giver altså en virkelig fed følelse indeni.

Weablog
Next Post