Mobil og IT

Et hav af ekstra muligheder

By september 11, 2013 No Comments

Har du en virksomhed, hvor der er brug for remote backup eller cloud hosting, kan det være en god ide, at alliere sig med nogen, som har speciale i webhotel hosting, såsom athena. Ofte kan de fleste virksomheder tilbyde dig mange funktionaliteter og en super god sikkerhed. Tit meget bedre end den, end du selv ville kunne. Ved cloud hosting har du også mulighed for at benytte en meget større lagerplads eller flere databasemuligheder. Noget som også kan gøre, at du  kan spare en masse fysisk plads i din egen virksomhed.

remote backup fra athena

Benyttede selv muligheden

Selv havde jeg brug for en webhotel hosting, og gik derfor i gang med at søge på nettet, for at se om jeg kunne finde en sted, som kunne tilbyde nogle af de services, som jeg havde brug for. Blandt andet havde jeg brug for meget mere lagerplads end jeg selv havde til rådighed i mine egne databaser. Desuden er mine date nu også beskyttet meget bedre, end hvad de har været før. Desuden tages der backup af det hele. Så hvis uheldet skulle være ude, og der sker noget, som der ikke skal, er alle filer sikret i databasen.

Har givet en stor lettelse

Ved den virksomhed, som jeg valgte til min webhotel hosting kunne jeg tilvælge services som remote backup. Det var netop en af de ting, som var vigtige for mig, og også en af de vigtigste årsager til, at jeg valgte lige netop den virksomhed. Og jeg har virkelig været glad for deres services og tilbud. Desuden synes jeg, at det har givet en stor lettelse, at få fjernet noget af det ansvar, og få flyttet nogle af de trælse opgaver over på nogen, som er eksperter i at gøre hvad de gør.