Uddannelse og Ledelse

Få styr på bestyrelsen med Betterboard

By juni 22, 2019 No Comments

At sidde i en bestyrelse er ikke bare venstrehåndsarbejde. Specielt ikke hvis det er for større virksomheder eller organisationer, hvor det kræves at man kan tage nogle vigtige beslutninger, og samtidig også kender til de forskellige procedurer, der kan være i forbindelse med dette. Men for at klæde sig selv så godt som muligt på til sådanne opgaver, så kan det faktisk være en god ide, at kigge forbi en af de bestyrelsesuddannelser, man kan få i den sammenhæng. Det kunne for eksempel være igennem Betterboard bestyrelsesportal, at man finder et forløb, som man godt selv kunne tænke sig at deltage i.

Så er du helt med på selve forløbet

Inde på hjemmesiden, som du kan klikke dig direkte videre til via linket her i denne artikel, kan du finde alle de informationer, som er vigtige for dig at vide noget mere om. Her kan du også få en fornemmelse af, hvad det er for et forløb, du er ved at skrive dig op til. Men der er ikke nogen tvivl om, at alle dem, som har været igennem forløbet med Betterboard har meldt tilbage, at de også føler sig bedre klædt på til bestyrelsesarbejdet ude i den virkelige verden. Og i sidste ende burde det jo også være det, som betød noget for den succes, man så kommer til at have i den del af sin karriere.

Der er åben for alle tilmeldinger

Selvom man måske tidligere har været engageret i en bestyrelse, kan der stadigvæk godt være ting, som man gerne vil være mere skarp på, eller som man simpelthen ikke har så meget viden om. Derfor kan denne uddannelse stadig være relevant for en, også selvom man ikke er helt grøn i spillet. Inde på hjemmesiden kan man læse meget mere om de forskellige løsninger som Betterboard tilbyder, og derfor er det også bare med at slå til, nu hvor man har muligheden for at gøre det nemmere for sig selv. Sværere er det ikke.