Tøj og mode

Fine kjoler til min datter

By oktober 19, 2013 No Comments

Lige siden jeg fik min datter, har jeg simpelthen været helt ekset med at købe børnetøj. Jeg synes bare, at man kan få så meget fint børnetøj, og specielt til piger er det bare så sødt tøj. Jeg er specielt helt vild med nogle margot kjoler. Det er nogle jeg blev introduceret for gennem en veninde – Som altid handler her.molo flyverdragt til alle børn i alle aldre Hun har også en lille pige, som jeg selv. Og så en dag de var og besøge os, havde hun den sødeste kjole på. Jeg blev simpelthen bare så vild med den, så blev nødt til at spørge, hvor den var fra. Så sagde hun, at hun havde købt den på en hjemmeside, hvor de havde alle mulige forskellige margot kjoler. Så den hjemmeside blev jeg jo lige nødt til at tjekke ud. Og siden har jeg købt virkelig meget tøj inde på den side.

Godt med udsalg

Men jeg køber også børnetøj på andre sider. F.eks. har jeg en anden side, som jeg også tjekker jævnligt, da de ofte har hummel udsalg. Og jeg synes bare at hummels tøj til børn det er så sødt. Så når der er hummel udsalg, ja så slår jeg jo selvfølgelig til . Jeg må sige, at med så meget tøj til børnene, som jeg køber, så er det nødvendigt at meget af det er på udsalg. Ellers ville vi da blive ruineret. Men jeg kan bare ikke lade være. Jeg ved ikke noget bedre et købe små fine kjoler, eller sko til min pige. Og når jeg finder noget godt på hummel udsalg, så har jeg bare så svært ved at gå forbi det, fordi jeg føler nærmest at man taber penge, ved ikke at benytte sig af et godt tilbud. Min kæreste synes heldigvis at det meste af det jeg køber er rigtig fint, og så håber jeg ikke han rigtig ved, hvor mange penge jeg egentlig bruger på det.