Biler og sjov

Forøg bilens brugsværdi med et træk

By februar 14, 2015 No Comments


Hvis du nogensinde har haft en bil med et anhængertræk, så er du selvfølgelig helt klar over hvor stor glæde man har af dette i mange situationer hver eneste dag. Men hvis du er så uheldig at din nuværende bil ikke har et træk så fortvivl ikke, for montering af anhængertræk er noget der kan foretages på et hvilket som helst tidspunkt og det behøver faktisk ikke at være så kostbart at få gjort. En specialiseret mekaniker vil kunne foretage montering af anhængertræk i forbindelse med at du alligevel har bilen inde til for eksempel en støddæmpertest eller lignende. Men i det hele taget er det en rigtig god idé at få foretaget en støddæmpertest en gang i mellem. Dels fordi støddæmpere er noget der slides ret langsomt og derfor oplever du ikke en pludselig og dramatisk forringelse af bilens køre egenskaber, men derfor kan der sagtens være tale om at sikkerheden alligevel er blevet meget mindre sikker at køre i med tiden.

Kontakt en specialist i montering af anhængertræk hvis du vil have mere glæde af din bil i hverdagen. Det er bare så meget nemmere når man skal transportere noget så enkelt som en cykel, da denne bare hænges på en dertil indrettet holder, og dermed undgår man at ridse både bilen og cyklen, hvilket man ellers meget let kommer til hvis den skal lægges ind i bagerummet. Ligeledes er det både hurtigere og langt mere praktisk med en trailer når man skal fjerne haveaffald eller lignende, man sparer dels arbejdet med at lægge affaldet i sække og man undgår at svine i bagagerummet med blade og jord og dermed sparer man en masse rengøring.

Montering af anhængertræk kan faktisk udføres på langt de fleste af de biler der kører på de danske veje. Også de små mikrobiler der er blevet så populære i de sidste par år. Disse kan godt nok ikke trække en tung trailer, men derfor kan de jo sagtens bære en cykel eller barnevogn. Så kombiner din støddæmpertest med en monteringaf et anhængertræk og spar penge og få glæde af din bil.