Mobil og IT

Hvem har de bedste blækpatroner

By september 10, 2013 No Comments

Lige siden jeg fik min printer har jeg egentlig altid brugt hp patroner til den. Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor. Men jeg tror, at det var fordi, det var dem, som var med til printeren, dengang jeg fik den, og så er jeg bare fortsat med dem. Jeg har aldrig rigtig overvejet muligheden for at købe andre, f.eks. canon blækpatroner, som jeg så til en yderst god pris den anden dag. Men det kan jo selvfølgelig have flere grunde. Jeg har aldrig været utilfreds med hp patroner. Altså jeg synes de printer et rigtig fint resultat, de tørre forholdsvis hurtigt, og så synes jeg også en patron holder okay længe. Det er i hvert fald ikke så tit jeg har været ude for at skulle skifte min hp toner. Selvom nogen gange er det jo selvfølgelig nødvendigt.

Sammenligner de forskellige

Og når det så er, at man endelig skal ud og investere, så er det man begynder at tænke over, om man kan spare penge, ved at skifte til eksempelvis canon blækpatroner. For at finde ud af, om det kunne betale sig, fandt jeg en side på nettet, hvor de sammenlignede hp patroner med andre blækpatroner, på nogle forskellige faktorer, som jeg købte her.

Holder mig til det jeg kender

Men ud fra, hvad jeg kunne læse mig frem til, kunne det altså ikke svare sig, at skifte over til et andet mærke,  hvis man i forvejen var tilfreds med sin hp toner. For selvom de muligvis er lidt dyrere end andre mærker, så holder de så også tilsvarende længere. Så man kan sige, at på den lange bane, får man det samme for pengene. Derfor har jeg også bare besluttet mig for at holde mig, til det jeg kender. Så er der ikke noget, som går galt.