Sport og friluftsliv

Lædermøbler til kontoret er lækkert

By december 2, 2015 No Comments

Det er ikke kun bilen der skal have læder


Når man som så mange andre skal tilbringe rigtig mange timer på kontoret hver eneste dag, så er der ingen grund til at man ikke skal sidde ordentligt og ikke mindst sidde med stil. Indtil for nyligt har det imidlertid kun været chefer og mellemledere der har haft kontorstole i ægte læder, da dette har været temmelig dyrt at anskaffe. Men nu er der kommet et sted hvor prisen på en kontorstol i ægte læder er så attraktiv at alle kan være med, og det vel at mærke UDEN at der er gået på kompromis med kvaliteten. Så nu er der ikke længere nogen undskyldning for at man ikke køber læder kontorstole til alle sine medarbejdere.

Ikke kun for signalværdien


Selvfølgelig er signalværdi i at man har kontorstole i læder over hele linjen. Overfor besøgende i virksomheden udstråler det at man er kvalitetsbevidst og at man har overskud til at give sine medarbejdere gode forhold. Man kan så argumentere for at signalværdien forsvinder lidt for cheferne hvis alle medarbejdere har lige fede stole. Men der er mange andre fordele ved lædermøbler end bare signalværdien. For det første så holder kvalitetsmøbler bare så meget længere end billige møbler og dermed skal de ikke udskiftes nær så ofte. Dernæst så holder læder meget bedre end stof og dermed bliver der ikke slidt huller nogen steder. Faktisk så bliver lædermøbler jo bare flottere og flottere jo mere de bliver brugt, idet de får en vis patina der øger deres skønhed.
Samtidig så gør læderets overflade det lettere at gennemføre en effektiv rengøring i det daglige og hvis man spilder et eller andet på sin stol, ja så er det jo bare at tørre den af med en fugtig klud. En stof stol vil ofte skulle sendes til rensning eller smides ud, hvis den først hat fået en stor grim plet.