Hud og pleje

Min venindes nye projekt

By august 28, 2013 No Comments

Den anden dag jeg var oppe og besøge min veninde, fortalte hun mig, at hun var startet på et nyt projekt omhandlende hårfjerning. I forbindelse med en erstatningssag omkring hendes knæ, har hun fået nogle penge udbetalt for forsikringen. Så havde hun gået lidt og overvejet, hvad pengene skulle bruges til, og så var hun blevet enig med sig selv om, at hun ville bruge dem på permanent hårfjerning. Selv har jeg engang gået til acne behandling i mine tidlige teenageår, så jeg kender godt til muligheden for permanent hårfjerning. Men ligesom jeg kunne høre på min veninde, er det en behandling der er forbundet med virkelig meget smerte. Man skal jo tænke på, at hver eneste hårrod skal brændes af med en laser, og den proces er virkelig smertefuld. Især i de lidt ømmere områder, såsom bikinilinjen og under armene. Det er jo rigtig tynd hud man har der, siger Cosmolaser.

rynkebehandling

Ønsker mig brændende større læber

Hos den klinik hvor jeg i sin tid fik foretaget acne behandling, kunne man også få en læbeforstørrelse. En læbeforstørrelse er til gengæld noget, som jeg har ønsket mig i virkelig mange år. JEg har fra naturens side ikke særlig meget fylde i min læber, og jeg tænker virkelig, at det ville forbedre min livskvalitet betydeligt, hvis jeg kunne få puttet lidt mere fylde ind i dem. Men det er desværre også bare noget, som er rigtig dyrt. Og så er det jo heller ikke permanent. Hvor en behandling koster omkring 3000 kroner, og så skal man have det lavet cirka en gang hver tredje måned. Så bliver det lige pludselig en lidt halvdyr affære. Så det venter jeg altid lige lidt med.

hårfjerning på ryggen