Sport og friluftsliv

Når man alligevel kommer til at fortryde tattoveringer

By maj 7, 2015 No Comments

Når man tager beslutningen om at få en tattovering, kan det måske være svært at overskue, at det rent faktisk er en, man skal have resten af livet. Selvom man godt ved det, fordi man selvfølgelig får det af vide, inden man får den. Så er det svært at forudsige, hvordan man forholder sig til det, når der er gået et, fem eller ti år. Derfor er det også heldig for dem, som med tiden kommer til at fortryde den tattovering de har, at der er mulighed for tatoo removal. Man kan få lavet sin tatoo removal på to forskellige måder. Man kan enten vælge at få den laserbehandlet, eller man kan få lavet en cover up tattoo, som dækker over den gamle.

Vælg en god tattovør

Hvis man skal have lavet en tattovering, som skal dække den gamle man har, er det vigtigt at man vælger en erfaring tattovør. Det er også vigtigt, at man vælger en, som har prøvet at lave cover ups før, og derfor også ved, hvordan huden reagerer, og hvad for nogle motiver der kan dækkes med hvad. Men hvis man derimod beslutter sig for, at man ikke vil have sin tattovering mere, så kan man jo selvfølgelig også få laserbehandling tattoo. På den måde kan man få tattoveringen til at forsvinde, så man ikke længere har den på kroppen.

Kræver en længere proces

Men det er dog ikke bare sådan lige at få en laserbehandling tattoo. For det kræver flere behandlinger, og så er det ikke det mindst smertefri i verden. Men hvis man tænker på, at man kan slippe af med noget, som man virkelig ikke ønsker at have på kroppen mere, så skulle man mene, at det var til at holde ud. Kunne du tænke dig af , så kan man læse meget mere omkring de forskellige muligheder for tatto removal, hvis man går ind på hjemmesiden undo-it.dk. Her kan man også læse mere omkring priser og de risici der muligvis måtte være.