Biler og sjov

Nemforsikring.dk – Løsningen for dig

By november 11, 2015 No Comments


Hvis du er en af dem, der ikke har helt styr på dine forsikringer, og ikke rigtigt kan finde ud af det med forsikringer, er NEM forsikring løsningen til dig.
Nemforsikring har et løfte til alle kunderne, at gøre det let og ligetil for dig at være forsikringskunde.
Bag navnet står Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring, og disse to forsikringer er gået sammen om at skabe det nemmeste og og bedste, samt de mest overskuelige forsikringer til dig.

Nemforsikring er et godt firma fordi de har 100 års erfaring inden for erhvervskunder og også privatkunder, der er altså ikke født igår, og derfor har den allernyeste teknologi, som vil lette hverdagen deres kunderne i stor stil.

Hos NEM Forsikring kommer man til sagen med det samme. Man får svar på sine spørgsmål rigtig hurtigt, fantastisk service.

Deres erfaring gør, at de ved, hvordan mennesker lever deres liv. De ved også, at der kan være udfordringer og bump på vejen. Det er derfor, at gør hele forarbejdet for dig, så du bare kan slappe af hver dag uden at bekymre dig om dine forsikringer. Det lyder enkelt, og det er det os! og samtidig fantastisk.
Hos NEM Forsikring er du godt rustet i livet, omend det gælder din bilforsikring eller bare dine forsikringer generelt.
Med NEM Forsikring bestemmer man selv, hvad ens bilforsikring skal dække. Det er jo fantastisk, så ved du det passer til din økonomi og din bil.
Hvis du ønsker en bilforsikring, kan du også få det hos Nem forsikring, og hvor prisen så ikke stiger efter en skade. Det er luksus! Den falder faktisk hvert år, du kører uden skader, indtil du når det billigste bonustrin. Fantastisk! www.nemforsikring.dk
Hvis du så får en skade, får du hverken en højere pris eller det såkaldte bonustab. Og hvis du er uheldig, stiger forsikringen altså ikke. Du betaler kun selvrisiko ved bilforsikring, hvis uheldet er ude. Få forsikret din bil her