Nu skal jeg stoppe

Nu skal jeg stoppe

Som så mange andre, har jeg også givet mig selv nogle nytårsfortsætter til det nye år. Og det største af dem, som jeg har givet mig selv er at jeg skal stoppe med at ryge. Derfor har jeg også været ned i byen for at købe en el smøg. Den skal hjælpe mig med at holde mig fra cigaretterne. Og så har jeg også fundet ud af, at der er rigtig mange fordele ved, at skifter over til en el smøg fremfor de almindelige cigaretter. For det første er der jo de sundhedsmæssige fordele. Enhver kan sige sig selv, at det er sundere med den damp, som kommer fra en el smøg sammenlignet med den røg, som man får ned i lungerne fra almindelige cigaretter. Men udover, at jeg bliver mere sund, er der også en anden og lige så motiverende grund til at stoppe.

Spar penge

Man kan nemlig spare rigtig mange penge ved at skifte en e cigaret. For da den ikke er særlig dyr. Og man ikke skal købe flere hele tiden, ligesom man skal med almindelige cigaretter, ja så går man hurtigt hen og sparet rigtig mange penge. Og jeg må sige, at det virkelig er med til at motivere mig. Samtidig føler jeg heller ikke, at det er tabu at ryge e cigaret. Der er faktisk mange af mine venner, som er skiftet over til e cigaret, og derfor var det også naturligt, at jeg skulle prøve synes jeg. Hvis det kommer til at virke, hvilket jeg har en klar forventning om, så vil jeg gerne slå et slag for min e cig, og opfordre så mange som muligt til at skifte over. Du finder flere informationer omkring e cig lige her (kildehenvisning).