Computer og IT

Optimeret samarbejde på tværs omkring data

By august 2, 2019 No Comments

Hos Econocap er de eksperter i CAD/CAM/CAE og PLM og de servicerer vores mere end 400 kunder i dansk industri med sparring, konsulentassistance og dansk hot-line fra deres to kontorer i henholdsvis Jylland (Kolding) og på Sjælland (Hørsholm).

Econocap A/S er en del af Econocap-gruppen som udover i Danmark findes repræsenteret i Sverige, Finland og Tyskland samt Polen. De koncentrerer sig om produkter fra PTC (www.ptc.com) samt produkter, som supplerer disse.Industriens mest robuste, skalerbare og fleksible 3D modelleringssoftware.

creo parametrics 3d software

Creo Parametric kombinerer letanvendelighed med funktioner, som kan håndtere alle tænkelige opgaver.

Creo Parametric løser alle en fremstillingsvirksomheds geometriske og konstruktionsmæssige udfordringer ? helt fra konceptuelt design til produktion på værkstedsgulvet.

Creo Simulation Live giver dig real-time feedback på dine designbeslutninger løbende imens der konstrueres.

Analyse i Creo Simulation Live fungerer stort set som en environment-setting. Hvis du har sat Creo simulation til at analysere din konstruktion løbende, vil skærmen blive opdateret med det nye resultatplot efter enhver regenerering ? nøjagtig som når modellen shades.

Creo Simulation Live håndterer lineær styrkeanalyse, termisk analyse og egenfrekvensanalyse på både parter og assemblies.

Det er fuldt integreret i Creo Parametric og meget let at anvende, men frem for alt meget hurtigere end traditionelle finite element beregninger, da det udnytter de mange processorer på grafikkortet.

Forskellen i hastighed i forhold til traditionelle analyseværktøjer kan være flere størrelsesordener ? det er ikke usædvanligt at se resultater 100 gange hurtigere end med traditionelle systemer.

Løsninger

PLM handler om at arbejde optimeret sammen på tværs af funktioner, landegrænser og gennem hele netværket af partnere omkring de data der definerer produktet. Der er typisk allerede optimeret en del på arbejdsprocesserne indenfor de enkelte funktionsområder, men der er hos mange virksomheder et stort uudnyttet potentiale i at optimere processerne på tværs.

Ved at implementere PLM ud fra en PLM-strategi, der understøtter forretningsstrategien, kan der frigøres ressourcer, som kan anvendes til at skabe flere og bedre produkter og sikre eller udbygge positionen overfor konkurrenterne.