Uden kategori

Pas godt på din bil

By august 19, 2019 No Comments

Som enhver anden bilejer har du selvfølgelig en naturlig interesse i at passe godt på din bil. For at forlænge bilens levetid bør man så vidt muligt forsøge at skærme af for vind og vejr. Det er netop her, at en moderne carport kommer ind i billedet. Med en carport kan din bil nemlig holde i tørvejr, uden at du skal ud at investere i en dyr garage. En god carport skal ikke kun være moderne og holdbar. Den skal også gerne være let at vedligeholde.

Link

Hos BASES har de specialiseret sig i at designe og udvikle carportløsninger, der både er stilfulde og funktionelle. Med 15 års erfaring i rygsækken, tilbydes kvalitetsrådgivning og montering. BASES er med i hele forløbet fra idé til eksekvering. En carport skal løse dine individuelle behov og ønsker til overdækning af bil, campingvogn eller motorcykel, samt opbevaring af for eksempel cykler, haveredskaber m.m. Derfor fås BASES carporte i forskellige varianter og designs. Alle deres overdækninger er udført i højkvalitets aluminium, der kræver minimal vedligeholdelse. Det skal nemlig være så nem for dig at holde som muligt. Enkel carport eller dobbelt carport til huset, eller sammenbygget carporte til virksomheden? BASES tilbyder løsninger til privat såvel som erhverv, hvad enten du søger carporte aluminium, eller carport dobbelt, eller andre løsninger.

Den ultimative kombination af kvalitet og design

BASES? minimalistiske, kvalitetscarport passer til alle hustyper ? lige fra det traditionelle til det klassiske familiehus. I design- og udviklingsfasen fokuseres i høj grad på kvalitet i hele systemet, på langtidsholdbare materialer med minimal vedligeholdelse og på, at smukt design skulle kombineres med solid kvalitet.

Hos BASES tages udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen med dig findes den carport, der passer til dig og din bolig. Konstruktionen kan nemt til passes dit hjem. Carporten kan monteres på mange forskellige måder: fritstående eller med fire stolper, facademonteret med to stolper eller integreret i eksisterende åbning.

Carport med minimal vedligeholdelse

De materialer, BASES anvender, er vejrbestandige og kan modstå både ekstrem varme og kulde. Højkvalitets aluminium, kompakt laminat (højtrykslaminatplader) og hærdet sikkerhedsglas ? det er alt samen ekstremt stærke og vedligeholdelsesfrie materialer.
Alle de materialer der anvendes, er af bedste kvalitet, og nøje udvalgt. Det betyder, at en carport fra BASES står flot selv efter mange år.