Mad og Sundhed

Skal du tabe dig? Prøv juice kur?

By december 30, 2015 No Comments


Er du en af dem, der gerne vil tabe dig et par kilo – men har svært ved at få dig rørt?
Så bør du helt sikker prøve juice kur! Det er en god måde hurtigt at smide nogle kilo – og jo lettere du bliver, jo mere energi for du til at få dig rørt!
Så juicekur er og bliver en fantastisk måde at tabe sig på – og udover at det gør dig lettere – smager det altså også fantastisk.
Så man kan på mange måder sige, at dette er en win win – man taber sig samtidig med at man får lækker og indholdsrigt, næringsrigt mad.
Så hvis du er blevet frisk på en juicekur, skal du blot sørge for at finde en virksomhed, der virker til at have fuldt ud styr på at deres juice er sund juice, så du kan komme i gang med at tabe dig – effektiv slankekur forude!

Så vil du have en effektiv slankekur – så du kan tabe de kilo du så gerne vil – vælg en juice kur! (men igen, vær sikker på virksomheden udbyder sund juice og at det virkelig er de effektive juice kur man kan få)
Dog findes der også mange andre måder du kan tabe dig på, hvis du ikke lige synes juice kur er sagen, men som sagt hvis du er en af dem, der har til vane at spise usundt, så sørg for virkelig at ændre dette til maks en til to dage til at starte med – den største fejl man kan gøre er, at sige til sig selv man fuldstændig stopper – for det ender ofte ud i æde flip og det hele starter bare forfra – så det er bedre at mindske lidt ned i starten. Ligeledes med motion – lad vær med at tro du skal starte med at løbe et maraton – det ender blot ud i en masse skader, og så kan du slet ikke dyre motion mere. Start med at løb 1-2 kilometer i to tre uger og derefter kan du sætte niveauet lidt op – men lidt er bedre end ingenting – og måske tænker du at 1-2 km ingenting er – men alle skal starte et sted, og det er det hele værd!