Hud og pleje

Skal stoppe med at ryge

By oktober 9, 2013 No Comments

Jeg har i noget tid nu gået og overvejet om jeg skulle prøve sådan en el cigaret. Jeg kunne godt være fristet, fordi jeg er begyndt at irritere mig over, hvor dyrt det er at ryge. Men også de helbredsmæssige konsekvenser plager mig efterhånden en del. Det er jo ike nogen hemmelighed, at det ikke er særlig sundt at ryge. Men at mærke det på egen krop er noget andet. Og nu er det altså ikke bare formen det plager, men også andre facetter. Ydermere har jeg en onkel, som lige har fået lungekræft. Så jeg vil sige at incitamenterne for at stoppe er til stede. Så hvorfor ikke bare springe ud i det. Nu er det er ryge e cigaret jo også så oppe i tiden, at det må være det helt rigtige tidspunkt, at springe ud i det på.

el smøg er slet ikke så farlige som mange tror

Pengebesparelse som incitatement

Jeg prøver lidt at få min far med på ideen. Fordi jeg har en eller anden forstilling om, at det er nemmere, hvis man er to. Så kan man ligesom holde hinanden oppe på, at man skal være stærke. Problemet er bare, at han ryger pibe. Men så her den anden dag, fandt jeg ud af, at man rent faktisk også kan få en e pibe. Og med en e pibe, som stærkeste argument kan han næsten ikke sige nej. Desuden sparer vi penge på billig e væske. Jeg har nemlig fundet en hjemmeside, hvor man kan købe billig e væske. Så nu mangler jeg bare at købe en el cigaret, for at vise at jeg mener det seriøst. Så må jeg lige få bestilt noget billig e væske senere. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at udsigten til at kunne spare rigtig mange penge, kunne gøre, at min far nok skal være interesset. Han er nemlig altid frisk for at spare nogle penge.