Sport og friluftsliv

Smid habitten supermand!

By januar 12, 2017 No Comments

Så er det tid til at slippe den indre heks ud og lade hende flyve afsted på kosten! Find det rette fastelavnskostume og lad dig rive med.
Fastelavn er den begivenhed og traditionsrige dag, hvor det er helt legalt at skeje ud og være lige præcis så tosset og skør, som man har lyst til. Med det rette fastelavnstøj kan man være lige præcis den person, man har lyst til eller måske drømmer om at være. Fastelavn bliver som oftest fejret på skoler, børnehaver eller som firmafester.

Fastelavnskostumer er med til at slippe den indre supermand løs. I skoler og børnehaver er det en dag, hvor alle må klæde sig ud og slå til tønden, som dog ikke indeholder en kat, men en bunke slik eller kedelige rosinpakker. I den aldersgruppe er det ikke svært at regne ud, hvilket fastelavnstøj der er mest populært. Det er en dag med utroligt mange prinsesser og enkelte hekse, som ikke skal være bange for at komme i knibe, da antallet af superhelte er endnu større. Det er også en dag, som afslører, hvilken tegnefilm, som er populær for tiden.

For den ældre aldersgruppe på skoler eller gymnasier handler fastelavn om dels at have det sjovt, men det er også en mulighed for den generte dreng eller pige at gemme sig bag de kulørte fastelavnskostumer og træde ind i en anden rolle. Måske man er mere modig end til hverdag, når man smider en kappe over skulderen eller sætter den gulerodsfarvede paryk på plads og springer afsted som en vild Pippi Langstrømpe.

Fastelavnskostumer kan også bruges på andre dage end netop til fastelavn. Andre begivenheder, som karneval eller tema fester, indbyder også til at den voksne aldersgruppe hopper i et kostume og slipper den indre diva løs. Det er næsten altid et hit, hvis mænd og kvinder skifter roller, og man møder den skæggede dame.