Uddannelse og Ledelse

Tag et år på teater efterskole

By juni 13, 2018 No Comments

Som kreativt tænkende og udøvende menneske kan det være fantastisk at befinde sig i nogle omgivelser, hvor man virkelig kan få mulighed for at dyrke sit kreative talent. Og hvis man som ungt menneske har de samme lyster. Så kunne det måske være en ide, med en Teater efterskole, hvor man får muligheden for at dyrke nogle af disse interesser. Her kan man i hvert fald mødes med andre unge mennesker, som har de samme interesser som en selv. Som derfor også vil kunne være med til at udvikle en selv, som skuespiller eller hvad man nu godt kunne tænke sig at blive inden for den kreative verden.

Skriv dig op allerede i dag

Men mange unge mennesker går med drømmen om på et tidspunkt at blive skuespiller. Derfor skal man også sørge for at melde sig til i tide, hvis man gerne vil være sikker på, at kunne få en plads. For dette er virkelig stedet at være, hvis man gerne vil dyrke et helt år med sjove oplevelser, muligheden for at prøve sig selv af i en masse forskellige situationer, og så bare være sammen med andre mennesker, som man kan lade sig inspirere af. Rigtig mange unge mennesker kommer i hvert fald hjem efter sådan et år på teater efterskole og siger, at det var det bedste år i deres liv.

Hjælp til at komme ud over scenen

Måske er det også lige netop sådan et år med teater på efterskole, der skal til, for at lære at komme ud over stenene. Ud af sin skal og omfavne verden på en måde, så andre også får øje på ens talent. Det er i hvert fald på en efterskole med teater, at man kan få lov til at prøve en masse ting af. Samtidig med at man gør det i trygge rammer, så man også har muligheden for at fejle og på den måde blive bedre. Og hvis du synes, det lyder som noget for dig, eller for dit barn. Så er det altså bare med at klikke sig videre lige her, med det samme.