Computer

Ved ingenting om blæk til printere

By september 18, 2013 No Comments

For noget tid siden var jeg ude og investere i en ny printer. Det gjorde jeg fordi, at jeg er startet på nyt studie. Og i den forbindelse får man lige pludselig mange flere ting, som man skal printe, og så blev jeg altså enig med mine forældre om, at det ville være nemmere at købe en ny printer hos PrintTech. I den forbindelse skulle jeg også købe printerpatroner. Men jeg ved absolut intet om printerpatroner, så der var jeg godt lidt på udebane. Heldigvis fik jeg hjælp i butikken af en meget sød pige, som heldigvis vidste lidt mere om det, end mig. Og det var jo allerede et godt udgangspunkt. Hun anbefalede mig at købe hp blæk. Grundet til det var at hp blæk er en god all round blæk, som kan klare de fleste opgaver, hvad enten man bare skal printer almindelig dokumenter, eller det er lidt mere krævende opgaver såsom billeder og andet.

Fik hjælp til at tage en beslutning

Selvom det blæk fra HP var en smule dyrere end noget af det andet, endte jeg med at købe printerpatroner derfra. Det var jo trods alt pigen i butikken som havde styr på, og jeg ved jo ingenting. Så er det altid en god ide at gå med eksperternes råd. Jeg må da også sige, at jeg har været tilfreds indtil nu. Min printer printer i hvert fald som den skal, og der er aldrig nogen problemer med den. I samme omgang er der også flere af drengene fra mit studie, som har sagt, at det var det rigtige printerblæk jeg har købt. Og siden de også har mere forstand på det, end mig, vælger jeg at stole på, at det jeg har investeret i var det rigtige. Om ikke andet, så fordi det var rigtig god service.

hp blæk