Sport og friluftsliv

Velvære og wellness for krop og sjæl

By december 22, 2015 No Comments

Velvære og wellness for krop og sjæl

Yoga er en af de mest hotte ting blandt byboere der har en travl og stresset hverdag. Yoga skulle nemlig være med til at afhjælpe stress, da det er med til at give en helt særlig kontrol over kroppen.
Det er også med til at øge smidigheden i kroppen, hvilket kan være ganske fornuftigt hvis man har et job hvor man skal sidde ned på en kedelig stol hele dagen og arbejde med computer. Der skal man også passe på ikke at få musehåndled, det kan Yoga være med til at forebygge. Der ved at komme mange forskellige grene indenfor Yoga og en af dem er det super gode og spændende Triyoga.

Hvad er nu det for noget

Triyoga er en lidt mere dynamisk form for yoga, hvor man kommer til at bruge kroppen lidt mere end man gør til normal yoga. Triyoga er selvfølgelig ikke styrke træning eller konditions træning i den forstand, men det er stadig med til at styrke både krop og sjæl, samt der er med til at øge udholdenheden i nogle af kroppens mange hverdags funktioner. Triyoga er blandt andet med til at styrke musklerne og senerne. Derudover er det også med til at øge fleksibiliteten i rygsøjlen og er med til at give et mere dynamisk nervesystem. Triyoga kan også være med til at styrker fordøjelsessystemet, samt optagelsen af næringstoffer i kroppen. Derudover giver det også en rensende effekt, da der er med til at styrke udskillelsen af affaldsstoffer i kroppen. Sidst og bestemt ikke mindst menes det at triyoga er med til at styrke immunforsvaret. Man for altså et stærkere immunforsvar og på den måde er man med til at passe bedre på sin krop, og udruste sin til at kunne forsvare sig selv med diverse forskellige bakterier og virusser man kan møde i hverdagen. Læs mere om Tiryoga hos Yogamo.dk

Udstyr til Yoga kan være svært at finde rundt i, men inde på yogame.dk er der et bredt udvalg og man kan læse mere om forskelligt udstyr.