3Mobil har igen iPhone 3GS på lager

Så er de kommet på lager igen! 3Mobil kan nu igen levere iPhone 3GS fra webshoppen. Skynd dig at reservere dit eksemplar her

Apple iPhone 3G-S er faktisk en mini laptop eller en netbook, som også kan bruges som telefon. Der er ikke mange ting, som en laptop kan, som en iPhone IKKE kan. Du får den med 16 GB eller 32 GB hukommelse, den kan surfe via 3’s EazyInternet på nettet og er så hurtig nu, at du kan se streaming video fra Youtube, se TV-programmer - for at sige det kort du kan gøre hvad du normalt ville bruge din bærbare PC til. Så skrot den og køb en iPhone i stedet, så har du altid en computer med i lommen.

Bestil din iPhone 3GS hos 3 - Danmarks billigste iPhone og du får samtidig den hurtigste internetforbindelse (op til 7,2 Mbit/sek) og den bedste dækning i Danmark. Ca. 80% er dækket ind af 3’s mobile netværk. OG du kan surfe gratis i Sverige på 3’s net derovre!

Læs mere om iPhone 3GS

Leave a Reply