Den perfekte gave til min farmor

by admin
taepper.png

I sommers var jeg i Tunesien sammen med to af mine gode veninder. Mine veninder og jeg havde en rigtig god ferie i varmen og fik oplevet en hel masse. Vi red blandt andet på kameler, badede i de mange pools, var til en tunesisk skønhedsbehandling og fik shoppet en masse i de mange gode og sjove butikker. Da vores ferie var ved at være slut, besluttede vi os for, at tage ind til byen og købe gaver til vores familier. Vi gik først ind i en glasforretning, hvor vi alle tre købte souvenirs til vores forældre. I butikken fandt jeg også et billigt men rigtig flot ur, som jeg købte til min kæreste. Mine veninder og jeg fortsatte ned ad gaden og kom til en stor tæppebutik. Uden for den store tæppebutik stod en tæppeforhandler, som bød os velkommen ind. Vi gik ind for at se, hvad den venlige tæppeforhandler havde af udvalg.

Flotte håndlavede tæpper

Mine tre veninder og jeg var meget overvældede over de mange flotte tæpper. Den venlige tæppeforhandler fortalte os, at alle tæpperne var håndlavede. I butikken var der rigtig mange kelim tæpper. Jeg vidste, at min farmor var helt vild med kelimtæpper, så jeg besluttede mig for, at købe et tæppe til hende, hvis jeg fandt et flot et til en god pris. Forhandleren ville gerne vise os, hvad han havde ude i sit baglokale. Vi gik derfor med derud. I baglokalet havde han en masse flotte kelim tæpper. Mine to veninder og jeg købte alle et tæppe og fik rabat fordi vi købte så mange. Vi forlod den store tæppebutik, hver især med et tæppe under armen.


Comments are closed.

Top
Theme by Selim Alvele | Copyright 2014 | Powered by WordPress | 9 queries in 0,177 seconds.