Min morsters fødselsdagsgave

by admin
tasker.png

Min moster har fødselsdag i næste uge. Min mor og aftalte derfor i sidste uge, at vi ville tage ned i byen i går og finde en god gave til min moster. Min mor kom og hentede mig på min bopæl i går, da jeg havde fri fra arbejde. Vi kørte ned til en god taskeforretning, hvor min mor og jeg begge har købt vores møntpunge, som vi begge er meget glade for. I butikken havde de stadig eksemplarer liggende af vores møntpunge. Min mor og jeg diskuterede længe, hvilken taske min moster skulle have. En ekspedient kom hen og spurgte os, om hun kunne hjælpe os med noget. Vi fortalte ekspedienten, at vi var på udkig efter en god taske til min moster. Ekspedienten fandt en masse tasker frem som hun, ud fra det vi havde fortalt om min moster, tænkte at hun ville blive glad for. Min mor og jeg var ikke særligt begejstrede for de forslag som ekspedienten kom med.

En god gave til en pædagog

Min mor kom selv i tanke om, at min moster måske kunne bruge en fjällräven taske til at tage med på arbejde. Min moster arbejder som pædagog. Min mor mener, at en fjällräven taske var et “must have”, når man arbejder som pædagog. De havde ingen fjällräven tasker stående fremme på hylderne i forretningen, men ekspedienten gik på lageret, for at se om hun kunne finde nogen der. Hun kom tilbage med de sidste tre tasker de havde. Taskerne var i farverne: lilla, sort og brun. Min mor og jeg var begge enige om, at vælge den sorte taske til min moster. Vi købte tasken og tog hjem. Vi glæder os meget til at give tasken til min moster i næste uge. (kildehenvisning)


Comments are closed.

Top
Theme by Selim Alvele | Copyright 2014 | Powered by WordPress | 12 queries in 0,155 seconds.